Accident în sensul giratoriu de la Bazar. Impact între un microbuz și un camion

Un accident rutier s-a produs marți dimineață pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava, în sensul giratoriu de la Bazar.

Un microbuz și un camion care circulau dinspre Centru spre Burdujeni au intrat în coliziune.

Accientul s-a produs în zona ieșirii dinspre parcarea Iulius Mall. Impactul s-a produs între partea drepata față a microbuzului și partea laterală stânga a camionului. 

Un accident rutier similar a avut loc în același sens giratoriu în urmă cu patru luni, în octombrie 2021.

Tot în octombrie 2021, un accident în care au fost implicate un autoturism și un camion s-a produs în sensul giratoriu din Burdujeni, la intersecția străzilor Calea Unirii și Calea Burdujeni. 

1 Comentarii

  1. cand schimbi banda trebuie sa te asiguri, daca nu poti trebuie sa te ghideze cineva. ca in practica nu are cine nu tine de scuza pentru accidente, trebuie sa astepti pana faci o manevra in conditii de siguranta, sa iti lasi spatiu pentru vizibilitate. ca risti mult asta e viata, unii se supara repede. e ca la retur daca nu are cine sa te ghideze trebuie sa stai pana are. daca nu risti si trebuie sa fii constient de asta. eu mai depasesc gropi pe partea stanga si as avea tot timpul sa revin pe sensul de deplasare. dar ma depaseste unul, doi, trei ... pe partea dreapta. si nu au voie! cand se revin pe banda nu am unde, de pe contrasens se apropie vehicule. franez! asta e viata si astept sa revin pe sensul de deplasare in conditii de siguranta. autotrenul d.p.m.d.v. circula regulamentar, avea tot dreptul sa circule pe drumurile publice. sunt care spun ca politistii au amendat pe soferii de autotrenuri si e absurd. totusi ar trebui sa se schimbe legea in sensul ca daca intra un autotren in sensul giratoriu sa nu ai dreptul sa il devansezi sau sa circuli pe langa el

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche