Consultații de specialitate și servicii medicale la domiciliu disponibile în orașul Fălticeni prin platforma Beesers











București, 15 februarie 2022: Transformările care au avut loc în ultimii doi ani în activitatea economică au generat schimbări de comportament, în cele mai multe cazuri, ireversibile, dar și benefice atât pentru organizații cât și pentru oameni. Contextul pandemic a generat trecerea către un model de îngrijire preventivă în care preocuparea pacienților față de sănătatea lor a devenit acum o prioritate. Cu toate acestea, fie că vorbim de o consultaţie de urgenţă, fie că ne referim la controale periodice, întâlnirea cu medicul este în continuare un motiv real de stres sau chiar panică.

Astfel, Beesers, unica platformă de tip marketplace, vine în sprijinul pacienților și oferă servicii medicale în deplina siguranță a căminului. Disponibilă deja în județul Suceava, încă de anul trecut, platforma se extinde acum și în orașul Fălticeni. Partenerii Beesers sunt acreditați de Ministerul Sănătății și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. Primii furnizori de servicii medicale disponibili în Fălticeni sunt: PFA Carabus E. Cosmin-Iulian- Asistent Medical Generalist, Onofrei M. Silvia-Carolina-Asist. Med. P.F.A și Andriescu C. Teodor-Asist. Med. PFA.

Tratamentele și consultațiile oferite de specialiștii și clinicile partenere pot fi rezervate atât de pacientul care va beneficia de asistență medicală specializată, cât și de un apropiat al acestuia, într-o manieră simplă și intuitivă. În plus, pacientul poate fi informat în permanență cu privire la cine realizează vizitele medicale și, totodată, poate rămâne în contact permanent cu medicul sau asistentul care a efectuat vizita.

Serviciile medicale disponibile în orașul Fălticeni prin intermediul partenerilor medicali înscriși în platformă sunt: perfuzii, injecții, recoltare analize, montare sondă urinară, îngrijire escare și plăgi, îndepărtare fir postoperator, administrare medicație, microclismă, spălătură auriculară, îngrijire fistule și stome, aerosoli, aplicare bazinet/ploscă, manevre terapeutice pentru evitarea escarelor sau alimentare pasivă.

”În prezent trăim într-un mediu digitalizat, unde o abordare proactivă devine esențială în domeniul sănătății. Tot mai multe organizații din industria Health încearcă să-și îmbunătățească afacerea prin adaptabilitatea către noi sisteme tehnologice care facilitează modelul de interacțiune cu clienții. Beesers își dorește să dezvolte o comunitate sigură și eficientă, în care utilizatorii să acceseze servicii medicale în confortul casei. Credem în puterea produsului nostru și, astfel, reușim să îmbunătățim permanent accesul la serviciile medicale, prin extinderea unei tehnologii care conectează pacientul și nevoile sale de tratament cu specialistul medical. De aceea, ne bucurăm de fiecare dată când reușim să atragem în platformă parteneri cu experiență, alături de care oferim servicii medicale în inima căminului.”, declară Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers

În prezent, prin intermediul platformei Beesers, pacienții aflați sub tratament pot beneficia de o rezervare multiplă, care oferă posibilitatea rezervării aceluiași serviciu de mai multe ori sau pot programa un consult de specialitate pentru care se va ține cont de infrastructura care poate fi transportată la domiciliul pacientului. În plus, utilizatorii pot achiziționa de pe site pachete de servicii (pachet de recuperare a mobilității, de recuperare post traumatică, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachet pregătire intervenții medicale) cu analize de sânge incluse.

Aplicația Beesers poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont sau să se conecteze cu adresa de Google/Facebook/AppleId. Mai departe, pot alege din listă serviciul de care au nevoie și specialistul dorit, având posibilitatea de a stabili ora și data prestării serviciului în cazul în care se dorește achiziția după consultarea costului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificări pe telefon despre statusul rezervării.

***

Lansată în ianuarie 2021, Beesersä este prima și unica platformă de tip marketplace de servicii medicale la domiciliu din România, care conectează printr-un singur click personalul medical cu pacienții. În prezent, platforma are peste 26.000 de utilizatori activi și este disponibilă în București, Ilfov, Timișoara, Arad, Iași, Pașcani, Suceava, Gura Humorului, Fălticeni, Pitești, Arges, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Sibiu, Turda, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Oradea, Piatra Neamț, Orșova, Bistrița Năsăud, Baia Mare, Maramureș, Botoșani, Galați, Buzău, Nehoiu, Constanța și în zona rurală a județelor Argeș, Olt, Iași și Buzău. Toți colaboratorii prezenți în platformă sunt certificați de Ministerul Sănătății și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat.

www.beesers.com

Mai nouă Mai veche