Tânăr urmărit general de jumătate de an, depistat într-o mașină oprită în trafic. A fost condamnat la închisoare pentru furt calificat și infracțiuni rutiere

Marți, 8 februarie 2022, la ora 13.50, un echipaj de poliție a identificat în trafic un autoturism Citroen despre care existau informații că în acest autoturism se deplasează Alin Constantin Havreliuc, pe numele căruia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din 29 iulie 2021.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul era condus de Maria B., de 44 ani, iar pe scaunul dreapta față a fost identificat Vasilică C., de 30 de ani, concubinul femeii aflată la volan. 

Pe bancheta din spate, pe locul din partea stângă, a fost identificat Alin Constantin Havreliuc, de 32 de ani, din satul Măriței, comuna Dărmănești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din 29 iulie 2021.

Tânărul a fost condamnat trei ani și zece luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și infracțiuni la regimul rutier.

Toți trei au fost conduși la Poliția municipiului Suceava pentru investigații, fiind preluați de către lucrătorii Secției de Poliție Rurală Dărmănești la nivelul secției.

La nivelul Poliției Municipiului Suceava a fost constituită o escortă în vederea deplasării și introducerii condamnatului Alin Constantin Havreliuc în Penitenciarul Botoșani.

Mai nouă Mai veche