Andreea, tânăra care a murit în accidentul de la Liteni Moara, se pregătea să devină asistentă medicală

Andreea Horga, tânăra de 21 de ani care a murit în accidentul produs marți, 8 februarie 2022, pe DJ 209C, în satul Liteni, comuna Moara, urma cursurile școlii postliceale de asistente medicale. 

După accident, colegele de școală și numeroși prieteni au transmis mesaje de condoleanțe pe Facebook. Cu toții a fost șocați de vestea că Andreea și-a pierdut viața într-un mod atât de cumplit. 

„Nu pot să cred că ai plecat, Andreea Horga. Drum lin către îngeri, suflet frumos… Nu te voi uita niciodată”, a scris Andreea Marcian. 

„Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos. Ai plecat mult prea repede de lângă noi. Am fost prietene de mici dar nici o clipa nu m-am gândit ca Dumnezeu te va lua asa repede lângă el. Este o durere imensă, condoleanțe și putere familiei”, este mesajul transmis de Mihaela Kinschi.

„Nici nu-mi vine sa cred ca ai plecat de lângă noi. Este o durere imensa. Dumnezeu sa te ierte suflet frumos! Drum lin spre îngeri!”, a scris Andreea Bîrsan. 

Andreea Horga se afla împreună cu bunicul ei Ioan Rusu într-un autoturism Opel Astra cu care circula dinspre Suceava spre Berchișești. În satul Liteni, din motive necunoscute mașina a părăsit carosabilul și a căzut într-o groapă plină cu apă, adâncă de cel puțin șase metri, săpată de firma Autotehnorom SRL Suceava pentru construirea unui nou pod, beneficiarul lucrării fiind Consiliul Județean Suceava. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, urmând să se stabilească și dacă zona de șantier era semnalizată corespunzător.

Citește mai departe: 
Mai nouă Mai veche