Bărbat găsit mort în camera centralei, la Dărmănești

Duminică, 27 martie 2022, la ora 14.25, Secția de Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată prin 112 despre faptul că Ilie M., de 69 de ani, a decedat în locuința sa din comuna Dărmănești.

Bărbatul locuiește singur în casa sa situată în satul Dărmănești, iar duminică nu a mai răspuns la telefon soției care locuiește în municipiul Suceava.

Femeia l-a rugat pe un vecin să se deplaseze la locuință pentru a verifica ce face soțul. Când vecinul a ajuns la locuința a găsit ușa încuiată, însă a aflat de la soție unde se afla o cheia de rezervă pe care a folosit-o pentru a deschide ușa, moment în care a observat un alt set de chei, dintre care una era introdusă în butucul ușii de acces în locuință pe partea interioară. În continuare, vecinul l-a identificat pe bărbat decedat în camera centralei, moment în care a apelat 112.

Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului, iar vecinul a luat legătura cu medicul de familie care a declarat că nu poate elibera certificat constatator al decesului întrucât nu a mai consultat victima de mult timp.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, nu au fost identificate urme de violență. Nu au fost identificate urme de forțare ori alte deteriorări.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Se fac cercetări pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche