Doi vicoveni beți au intrat cu BMW-ul în șanț, pe strada Calea Cernăuți din Vicovu de Sus. O patrulă de poliție a dat peste ei și i-au făcut șoferului dosar penal

Joi, 24 martie 2022, în jurul orelor 22:10, o patrulă de poliție în timp ce se deplasa pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus cu autospecializata de poliție a observat un autoturism BMW care se afla în afara părții carosabile, în șanț. Lângă autoturism au fost observate două personae de sex masculin care se aflau în vădită stare de ebrietate.

Cei doi bărbați au fost identificați ca fiind Vasile Ț., în vârstă de 30 de ani, și Dumitru Florinel D., în vârstă de 22 de ani, ambii din orașul Vicovu de Sus. 

După discuțiile purtate și din declarația scrisă a lui Dumitru Florinel D. a rezultat faptul că autoturismul a fost condus de Vasile Ț.

Din cazuă că acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea persoanei în cauză cu aparatul alcooltest din dotarea Poliției orașului Vicovu de Sus și rezultat o valoare de 1.46 mg/l pur alcool în aerul expirat. În continuare, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde acesta a refuzat să-i fie recoltate mostre de sânge. Pentru contravențiile comise, bărbatul a fost sancționat conform Legii 61/1991 cu amenzi în cunatum de 8.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche