O femeie care este bătută frecvent de soțul alcoolic a refuzat emiterea unui ordin de protecție față de agresor. Individul a fost internat cu forța la Psihiatrie

Sâmbătă, la 26 martie 2022, la orele 19:08, patrula de ordine şi siguranţă publică a fost dirijată de către ofițerul de serviciu al Poliţiei municipiului Suceava să se deplaseze la o adresă de pe Aleea Saturn din cartierul George Enescu pentru a soluționa o sesizare privind un caz de violență în familie. 

La adresă a fost identificată o familie formată din soț, soție și două fiice. Femeia a declarat că soţul consumă frecvent băuturi alcoolice, până în punctul în care vine acasă si provoacă scandal și o agresează.

Femeia a declarat că sâmbătă a avut o discuţie în contradictoriu cu soţul pe fondul consumului de alcool, conjunctură în care ar fi lovit-o, fără a-i provoca leziuni, după care acesta a mers în baie. Una dintre fiice a sunat la 112 și a solicitat intervenția polițiștilor. 

În timp ce polițiștii purtau discuții cu toate părțile implicate, bărbatul a început să se manifeste agresiv în limbaj și comportament, motiv pentru care a fost imobilizat. Bărbatul a fost însoțit la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava și ulterior la Secția de Psihiatrie Burdujeni unde personalul medical a decis internarea acestuia.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, dar femeiea s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, fiindu-i pusă la dispoziție o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție emis de instanța de judecată.

Cercetările sunt continuate privind săvârșirea infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe” şi ,,violență în familie”.

1 Comentarii

  1. Dacă il bagă la nebuni se urcă cu picioarele pe el și îl încetează în cuur apoi îl leagă de mâini și de picioare zi și noapte săptămâni întregi

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche