VIDEO Incendiu apocaliptic la Marginea. Trei gospodării au fost afectate. Șase persoane au primit îngrjiri medicale

Trei gospdării au fost devastate de un incendiu vineri, 8 aprilie 2022, în localitatea Marginea din județul Suceava. Incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească, iar flăcările s-au extins la alte două gospodării din cauza vântului puternic, județul Suceava fiind sub avertizare cod galben de intensificări ale vântului. 

Incendiul a afectat doua gospodarii, cu locuinte si anexe gospodaresti, flacarile extinzandu-se si la anexele dintr-o a treia gospodarie. Flăcarile au fost favorizate si s-au extins cu rapiditate din cauza vantului puternic (cod galben meteo), dar si din cauza materialelor majoritare din lemn ale constructiilor afectate. 

În total, pompierii militari și pompierii civili de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile din zonă au intervenit cu zece autospeciale de stingere. 

Șase persoane au primit îngrijiri medicale: trei persoane cu atacuri de panica, două cu arsuri si una cu contuzii. Cele trei persoane cu atac de panica, pe fondul unor afectiuni cronice, au fost transportate la spital. Și una dintre persoanele care au suferit arsuri a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare. La fata locului, au sprijinit interventia, din punct de vedere medical, doua ambulante SMURD si un echipaj SAJ

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor (electric) cu izolația deteriorată

Incendiul a fost lichidat la ora 18:10.

Mai nouă Mai veche