Accident în Burdujeni, printre blocurile din Cuza Vodă I, provocat de un bărbat beat la volan

Joi, 21 iulie 2022, la ora 23:32, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Suceava - Biroul Rutier a fost direcționat pe strada Șoimului din municipiul Suceava unde o persoană a sesizat prin apel la 112 despre faptul că s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto implicat se află sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului am identificat Necilai M., de 73 de ani, din municipiul Suceava, conducătorul unui autoturism Ford Focus, care a provocat accidentul rutier.

Conducătorul auto se afla în stare vădită de ebrietate, având un comportament agresiv, motiv pentru care nu a putut fi testat în mod corespunzător cu aparatul etilotest.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă `Sfântul Ioan cel Nou”, unde în urma consimțământului scris i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche