Dosar penal pentru bărbatul care a intrat cu căruța în Profi Dolhasca de supărare pe refuzul polițiștilor de a interveni la un scandal

Bărbatul care a intrat cu căruța în magazinul Profi din orașul Dolhasca, județul Suceava, este anchetat penal pentru distrugere.

Incidentul s-a întâmplat miercuri, 27 iulie 2022, în jurul orei 16:30. Bărbatul Ioan G., angajat ca agent de securitate la magazin, era supărat că polițiștii nu au intervenit când i-a chemat pentru a aplana un scandal provocat de un grup de tineri în seara precedentă. 

După ce s-a răcorit cu mai multe pahare la ieșirea din tură, bărbatul a intrat cu căruța în magazin.

„Nici acum nu vine poliția?”, întreba el.

O patrulă de poliție care a trecut prin dreptul magazinului a observat la intrarea principală faptul că mai multe persoane erau adunate și se uitau la un stâlp ornamental confecționat din tablă care era distrus.

Polițiștii s-au autosesizat, iar în urma verificărilor efectuate și discuțiilor purtate cu angajații magazinului s-a constatat faptul că Ioan G., angajat ca agent de securitate, a venit cu atelajul hipo, a luat calul de căpăstru și a încercat să intre în incinta magazinului, ocazie cu care a distrus stâlpul ornamental din partea strângă a intrării principale.

I s-a adus la cunoștiință șefului de magazin Mihai C. faptul că are dreptul de a depune plângere penală în termen de trei luni de la data producerii faptei, pentru comiterea infracțiunii de distrugere, acesta rezervându-și acest drept.

Faţă de cele reclamate de șeful de magazin, s-a procedat la începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de „distrugere”.


Articole pe aceeași temă:

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche