Mașină cu numerele roșii expirate din ianuarie, depistată în trafic, la Bosanci

Duminică, 3 iulie 2022, la ora 15.20, patrula de poliție din cadrul Politiei Municipiului Suceava, în timp ce efectua activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Ciprian Porumbescu din comuna Bosanci, a identificat în trafic un autoturism Mercedes Benz A170 cu număr de circulație provizoriu.

La volan a fost identificat Constantin C., în vârstă de 45 de ani, din Bosanci. 

Bărbatul a prezentat pentru control autorizația de circulație provizorie pentru autoturismul marca Mercedes Benz A170 valabila până la data de 8 ianuarie 2022, fiind depășit și termenul celor 90 de zile de valabilitate, de la finalizarea stării de alertă (8 iunie 2022), declarând că nu are asupra sa cartea de identitate și nici permisul de conducere auto.

Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ, iar in urma verificarii acestuia in baza de date s-a stabilit faptul că persoana în cauză este posesor al permisului de conducere auto valabil.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche