Tânăr reținut în arest după ce s-a izbit cu BMW-ul într-un cap de pod. Era beat, nu avea permis, iar numerele de înmatriculare erau false

Duminică, 17 iulie 2022, la ora 02.35, Cristian Dragomir, de 20 de ani, din comuna Udești, a condus autoturismul BMW 525D, care avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii, pe drumul județean 208A, în direcția Suceava - Liteni, fără a fi posesor de permis de conducere, autovehiculul fiind neînmatriculat iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe acesta fiind false. 

În zona localității Bosanci, autoturismul a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia atât conducătorul auto cât și pasagerul de pe bancheta din spate, Ștefan S., de 20 de ani, au suferit leziuni traumatice. Șoferul avea o concentrație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul fără neînmatriculat”. Organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier, au dispus luarea măsurii preventive a reținerii șoferului în arest pentru o perioadă de 24 ore. 

Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche