Delegație de la Universitatea din Mersin, vizită de lucru la USV

În perioada 12-21 septembrie 2022, Facultatea de Economie, Administraţie şi Afaceri (FEAA) din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava primește vizita unei delegaţii de la Universitatea din Mersin, Turcia, delegaţie formată din 10 studenţi, masteranzi şi doctoranzi, provenind de la facultăţi din diverse domenii - economie, inginerie, medicină, şi două cadre didactice. Delegaţia se află într-o vizită de lucru şi este interesată de colaborări şi parteneriate în domeniul afacerilor şi cel al digitalizării. Vizita este organizată sub egida SAS/Laboratorul de Incubare a afacerilor.

După un tur al campusului USV, delegaţia din Turcia a participat la discuţii cu reprezentaţii Camerei de Comerţ şi Industrie, la sediul instituției. În programul de activităţi este prevăzută şi o vizită la Assist Suceava. Discuţiile din cadrul întâlnirilor se axează, în principal, pe subiecte referitoare la antreprenoriatul digital, utilizarea aplicaţiilor mobile în marketingul digital, website design, marketingul on-line.

În cadrul întâlnirilor stabilite conform programului de vizită au loc şi discuţii interesante referitoare la viitoare parteneriate în diferite proiecte, dar şi schimburi de idei de afaceri, care să fie promovate prin canalele social media. De asemenea, membrii delegaţiei sunt interesaţi de colaborări viitoare în cadrul mobilităţilor Erasmus+.

Vizita delegaţiei din Turcia subliniază încă o dată importanţa cooperării între universităţi, în vederea facilitării schimbului de idei şi bune practici în diferite domenii.

USV
Mai nouă Mai veche