Grupul Medical Provita deschide o clinică nouă la Suceava

Grupul Medical Provita, care ȋn prezent include cinci clinici și un laborator de analize, ȋn București, se extinde. Prima clinică din afara Capitalei va fi deschisă ȋn Suceava, ȋn urma unei investiții de 2,5 milioane euro.

Ȋn următoarea perioadă, grupul Provita ȋși va schimba denumirea și va deveni Nord. Procesul de rebranding va dura câteva luni, iar prima locație din afara Capitalei va fi lansată sub noua umbrelă.

Clinica din Suceava va include și un centru integrat de terapia durerii și unul al sânului, dotate cu imagistică de ultimă generație. Pacienții vor avea acces la consultații, investigații, biopsie, intervenții minim invazive și servicii de recuperare medicală.

Clinica Nord Suceava va avea un aparat RMN 3 Tesla, o premieră pentru regiune, și un mamograf 3D, care are o rată de detecție a cancerului cu 41% mai mare față de aparatele 2D existente ȋn piață.

Provita este un grup de centre medicale de excelență din București. Primul centru de imagistică a fost inaugurat în 2011, în incinta Institutului Național de Boli Infecțioase, iar în 2012 Provita a preluat o clinică medicală de servicii în ambulatoriu. În 2016 s-a deschis Spitalul Provita, specializat pe operații minim invazive.
Mai nouă Mai veche