Haralambie Herghiligiu, administratorul public al Primăriei Rădăuți, a murit înecat în Marea Neagră, la Neptun

Haralambie Herghiligiu, administratorul public al Primăriei Rădăuți, a murit joi la vârsta de 72 de ani. Oficialul se afla pe litoral și s-a înecat în Marea Neagră, a anunțat vineri instituția.

Administratorul public al Primăriei Rădăuți era în stațiunea Neptun, într-un concendiu de odihnă, iar joi a intrat în mare și s-a înecat.

Despre incident a vorbit și Primăria Rădăuți, care spune că că Haralambie Herghiligiu „a fost un om credincios, bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor”.

„Primăria Rădăuți este în doliu. Pierderea fulgerătoare a colegului Haralambie Herghiligiu, administrator public, ne-a întristat profund. Colegul nostru se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său, la Neptun, când valurile mării l-au răpit dintre noi.

S-a născut la Grămești, în 1950. Absolvent al Academiei Alexandru Ioan Cuza – Științe Juridice – în 1997 și a Cursurilor Postuniversitare de Management Administrație Publică, în 2001, domnul Haralambie Herghelegiu a ocupat funcția de secretar al municipiului Rădăuți din 1998, iar din 2015 a fost consilier al primarului. Apoi, din 2017, a ocupat funcția de administrator public.

A fost un om credincios, bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor. Drum lin printre stele mister HH! Sincere condoleanțe familiei îndoliate…”
, a scris Primăria Rădăuți, vineri, pe Facebook.
Mai nouă Mai veche