Tânăr sucevean care și-a violat trei prieteni la o petrecere într-un bar, reținut în arest

Un tânăr din Suceava a fost reținut în arest după ce a fost acuzat de viol de trei prieteni cu care a petrecut într-un bar din Târgu Neamț. 

Agresiunea s-ar fi produs joi, într-un bar din Târgu-Neamț. Conform ancheatorilor, la petrecere ar fi participat suceveanul de 29 de ani, care era însoțit de alți trei tineri din județul Suceava cu vârste între 20 și 28 de ani. 

Pe fondul consumului de alcool, tânărul i-ar fi obligat pe ceilalți trei să întrețină relații sexuale orale cu el. 

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, din județul Suceava, cu privire la faptul că au fost victimele infracțiunii de viol.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că în noaptea de 8 septembrie 2022, în jurul orei 02.00, cei trei au mers împreună cu un tânăr de 29 de ani, din județul Suceava, la un bar din Târgu-Neamț unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi fost obligați să întrețină relații sexuale cu acesta”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A doua zi, agresorul a fost reținut în arest pentru 24 de ore printr-o ordonanță a polițiștilor nemțeni. 

Ulterior, suspectul a fost lăsat să plece acasă după ce două dintre victime și-au retras plângerile penale. 

A treia victimă, un tânăr de 20 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, și-a menținut plângerea. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au constatat că pe numele victimei există un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc la finalul lunii august, într-un dosar de furt calificat. 

După ce a fost audiat de polițiști în legătură cu privire la noaptea în care ar fi fost violat,  tânărul a fost predat polițiștilor suceveni și încarcerat în arestul IPJ Suceava pentru a fi cercetat în dosarul de furt în care primise anterior mandat de arestare preventivă. 

14 Comentarii

  1. Ce mwie si-a luat a treia victima :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar trebui să fie ilegal să fii atât de prost cum ești tu

      Ștergere
  2. Sodomizare mai degrabă , jurnaliști de buzunar ce aveți

    RăspundețiȘtergere
  3. aoleo... si de data aceasta nu au fost drogurile de vina, ci alcoolul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lipsa de femei a fost de vina :)))

      Ștergere
    2. Atâta va duce capul și pe noi. Vi se pare de glumă? 3 neuroni aveți.

      Ștergere
  4. acum ala de 20 de ani se intalneste in puscarie cu violatorul, sa vezi ce ii rupe fasu acolo:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Constat că lumea se amuză pe seama incidentului. Suntem o nație de înapoiați. Mă întreb cum ar fi reacționat clovnii ăștia dacă ar fi fost ei victimele unui viol. Probabil că nu la fel. 0 empatie față de victime și 0 neuroni în general. Aceiași analfabeți și aceiași boschetari își dau cu părerea mereu despre toate.

    RăspundețiȘtergere
  6. O asemenea reacție la un astfel de articol demonstrează din nou ca oamenii din România încă mai au de înțeles și de învățat multe despre abuz, empatie, reacție socială, patriarhat etc. Îmi este rușine de rușinea voastră. Nu vă doresc, indiferent că sunteți femei, bărbați sau vă identificați ca una dintre cele două, să aveți vreodată parte de vreun abuz de ori fel, în schimb îmi doresc să vă educați și să priviți cu toleranță, empatie și înțelegere orice victimă a vreunui abuz.

    RăspundețiȘtergere
  7. astia care faceti misto de victime sunteti niste gorilieni. intoarceti-ve inapoi in eopca de piatra ca acolo va e locul

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba ce aiurea, erau trei, de ce au stat și nu l-au bătut?

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche