A schimbat locul cu soția după ce a fost prins de radar cu 153 km/h, dar nu i-a păcălit pe polițiștii care i-au întocmit dosar penal

Vineri, 21 octombrie 2022, un echipaj de poliție care efectua activităţi de control trafic rutier pe DN 17, în jurul orelor 15:50 a efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului Audi A6 care circula pe direcţia Stroiești spre Șcheia, condus de o persoană de sex masculin, deoarece autoturismul circula cu viteza de 153 km/h (+53) în afara localității.

Autoturismul a oprit la aproximativ 200 de metri de locul unde i s-a efectuat semnalul regulamentar de oprire, iar în momentul în care polițiștii au ajuns în dreptul acestuia, la volan se afla o persoană de sex feminin, iar pe locul din dreapta-spate se afla o persoană de sex masculin și pe locul din stânga-spate se afla o altă persoană de sex feminin.

Procedându-se la legitimarea conducătoarei auto, s-a constatat că aceasta este Maria Adina S., de 29 de ani, din comuna Pătrăuți, județul Suceava, căruia i s-a solicitat să înmâneze documentele personale și ale autoturismului.

De asemenea, s-a procedat la legitimarea pasagerului dreapta-spate, stabilindu-se că este Cristian S., de 33 de ani, din comuna Pătrăuți, care a înmânat cartea de identitate, precizând faptul că nu deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de Cristian S. care nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat de Maria Adina S., soția acestuia.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche