Dosar penal pentru un tânăr fără permis care circula cu un motociclu neînmatriculat pe strada Nicolae Iorga din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava

Luni, 14 noiembrie 2022, la ora 17.15, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni, aflându-se pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava, a procedat la oprirea regulamentară a unui motociclu de culoare roșie care nu avea montată plăcuță de înmatriculare.

Conducător al vehiculului a fost identificat Trandafir Alun C., de 27 de ani, din Mitocu Dragomirnei.

Fiind întrebat dacă posedă permis de conducere, acesta a devenit incoerent în declarații, motiv pentru care a fost verificat în bazele de date specifice de unde a rezultat faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt atestat ulterior și de către conducătorul auto.

De asemenea acesta a relatat verbal faptul că vehiculul în cauză nu este înmatriculat, este alcătuit din piese de schimb și nu are asupra sa niciun document, neputând fi identificată seria șașiu ci doar inscripția Kymko.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișând o concentrație de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche