Un autoturism a luat foc în mers, în pădurea Adâncata

La 18 noiembrie 2022, la ora 18.30, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul căun autoturism a luat foc în apropierea Ocolului Silvic din pădurea Adâncata.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care au identificat un autovehiculul Opel Corsa care a fost condus de Gheorghe U.

Bărbatul a declarat că în timp ce se deplasa dinspre Adâncata spre municipuul Suceava, pe DN 29A, a constatat o defecțiune la sistemul electric al mașinii, la scurt timp izbucnind flacăra din compartimentul motor al mașinii, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric. Până la sosirea unui echipaj din cadrul ISU Suceava, incendiul la autoturism a fost lichidat cu ajutorul unui stingător pe care șoferul îl avea în autoturism precum și cu un alt stingător primit de la un alt participant al traficului.

La locul producerii evenimentului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava care au stabilind cauza incediului ca fiind scurt circuit la sistemul electric.

Nu s-au înregistrat victime omeneşti, valoarea pagubei nu a putut fi estimată.
Mai nouă Mai veche