Un bărbat a murit pe terasa unui magazin din Mitocu Dragormirnei

Marți, 1 noiembrie 2022, la ora 09.35, Secția de Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin 112 de către Ana S., administratorul unui magazin din Mitocu Dragomirnei, despre faptul că la unitatea economică a murit Dumitru B., de 57 de ani, din localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că victima locuiește în Mitocu Dragomirnei, iar marți a venit la magazin, unde a cerut de la gestionara magazinului o cafea și i-a comunicat acesteia că se simte cam rău întrucât a consumat alcool. Bărbatul a luat cafeaua și s-a așezat la masa de pe terasă. După câteva minute, în magazin a intrat un băiat care i-a comunicat gestionarei că are o persoană căzută pe terasă. În acel moment, femeia a ieșit pe terasă, l-a observat pe bărbat căzut, a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul SMURD s-a constatat decesul, fiind stabilit ca diagnostic stop cardio respirator neresponsiv la manevrele de resuscitare. Din verificări a reieșit faptul că bărbatul suferea de epilepsie, nu avea medic de familie și era consumator de alcool.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.
Mai nouă Mai veche