Căruțaș rănit după ce a tăiat calea unui Volvo, la Straja

La data de 20 decembrie 2022, la ora 20:44, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, a avut loc un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că în jurul orei 20.43, Ionel H., în vârstă 26 de ani, din comuna Volovăț, în timp ce se deplasa regulamentar la volanul autoturismului Volvo S60 pe DJ209G, pe raza satului Straja, pe direcția Vicovu de Sus - Brodina, a fost surprins de un atelaj hipo care circula din contrasens și care avea intenția de a vira stânga pentru a intra în curtea domiciliului. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului, atelajului hipo și rănirea căruțașului.

Căruțașul, Ilie C., în vârstă de 64 de ani, a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral minor, contuziat ușor prin accident”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Căruțașul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

A fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche