Pieton beat care traversa neregulamentar, lovit de BMW-ul condus de o tânără, la Marginea

La data de 20 decembrie 2022, în jurul orelor 18:28, Mihaela C., de 37 de ani, din comuna Horodnic de Sus, județul Suceava, se deplasa cu autoturismul BMW pe DN 2E, având direcția de deplasare dinspre Horodnic de Sus către centrul comunei Marginea.

La un moment dat, în dreptul magazinului La doi pași, aceasta nu a observat că o persoană de sex masculin traversa strada neregulamentar, acroșând-o cu oglinda stânga, rezultând vătămarea corporală ușoară a pietonului și avarierea autoturismului.

Pietonul, Emanuel C., din Marginea, a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost stabilit diagnosticatul „contuzionat ușor prin accident rutier”.

Conducătorea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul pietonului a rezultat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche