O femeie a murit înecată cu mâncare, la Satu Mare

La data de 9 decembrie 2022, la ora 12.32, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie a fost găsită inconștientă.

În urma cercetărilor s-a constatat că Firuța C., de 72 de ani, din Satu Mare, în intervalul orar 11.00-12.20, în timp se afla la domiciliu și prepara mâncare în bucătărie, a ingerat o bucată de carne și întrucât femeia avea dificultăți de masticație și înghițire ca urmare a unor afecțiuni mai vechi, s-a înecat.

În jurul orelor 12.20, femeia a fost identificată de către soțul său în bucătăria locuinței, căzută pe sol, motiv pentru care a solicitat prin 112 intervenția unui echipaj de ambulanță.

Personalul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, după care au constatat decesul femeii, la orele 13.30, cauza decesului fiind „stop cardio respirator prin obstrucție completă cu bol alimentar (carne)”.

În urma cercetării la fața locului, pe corpul cadavrului nu au fost identificate leziuni de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți pentru efectuarea necropsiei și și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exatitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche