Pieton lovit de o conducătoare auto care parca cu spatele, pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava

Marți, 20 decembrie 2022, la ora 13:50, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe strada Jean Bart din municipiul Suceava s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului și din primele verificări, a constatat în jurul orelor 13:35, Ioana L., din municipiul Suceava, în timp ce manevra cu spatele autoturismul Ford l-a surprins și accidentat pe Gheorghe T. din Suceava, care se deplasa în calitate de pieton.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. În urma investigaţiilor medicale, acestuia i s-a stabilit diagnosticul „Traumatism șold drept”.

Conducătoarea auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat după care l-i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche