VIDEO Patru persoane au fost rănite în explozia produsă într-un bloc din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava

Patru persoane au fost rănite, luni, într-o explozie ce s-a produs într-un bloc din cartierul sucevean Burdujeni, iar 40 de locatari din două scări de bloc s-au autoevacuat, a informat ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că trei persoane au fost transportate cu ambulanţe SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, una dintre ele fiind în stare gravă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că o patra victimă, care iniţial plecase de la faţa locului, a revenit în zonă şi a fost preluată de de ambulanţa SMURD pentru îngrijiri medicală şi transportată ulterior la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe Suceava, dr. Dan Teodorovici, unul dintre pacienţi, un bărbat de circa 60 de ani, care a fost aruncat de suflul explozii de la etajul al doilea, a ajuns în UPU Suceava politraumatizat şi cu arsuri de gradul 1, 2 şi 3 pe aproximativ 80% din suprafaţa corporală.

Soţia bărbatului, o femeie de 60 de ani, a ajuns în UPU Suceava cu arsuri faciale şi la nivelul toracelui posterior.

O altă femeie de aproximativ 60 de ani peste care a căzut tavanul a ajuns în UPU Suceava politraumatizată, cu traumatism toraco-abdominal şi fracturi de bazin.

Mai nouă Mai veche