A murit Ioan Schipor, fostul șef al Gării Rădăuți

Doliu în comunitatea feroviară din județuul Suceava. Ioan Schipor, fostul șef al Gării Răduți a încetat din viață: Bărbatul s-a pensionat în vara anului trecut, după ce a ocupat funcția de șef al stației CFR Rădăuți după redeschiderea liniei Dornești - Rădăuți - Putna.  

„Doliu pentru stația CFR Rădăuți și doliu pentru linia 515. Fostul șef al stației CFR Rădăuți Ioan Schipor a trecut la cele veșnice. 

Am primit cu durere în suflet această veste de la tatăl meu.Veneam de la Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Iași de la Sfânta Liturghie și mă sună tata și îmi spune că domnul Ioan Schipor a murit. Am rămas șocat.

A fost un șef de stație de treabă, care avea și simțul umorului, te făcea să râzi, dar și un bun gospodar. A fost primul șef de gară la Rădăuți după redeschiderea liniei Dornești - Rădăuți - Putna.

Acum domnul Ioan Schipor se află alături de Bunul Dumnezeu și toți sfinții. 

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace cu cei drepți, iar familiei sincere condoleanțe și Bunul Dumnezeu să le dea putere să treacă peste această durere sufletească. 

Cu sfinții odihnește, Hristoase, sufletul nou adormitului robului Tău, fostul șef al stației CFR Rădăuți Ioan Schipor, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viața cea fără de sfârșit”, a transmis Valentin Zamfir pe grupul Calea Ferată Dornești - Putna.
Mai nouă Mai veche