Bărbat găsit mort în rulota în care locuia, la Gura Haitii

Vineri, 20 ianuarie 2023, la ora 11.37, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-o rulotă, în satul Gura Haitii din comuna Șaru Dornei, județul Suceava. 

În urma cercetărilor, s-a constatat că la orra 11.35 Camelia T. l-a depistat pe vecinul său Constantin P., de 61 de ani, decedat în rulota în care locuia. Acesta a fost văzut ultima dată în ziua de joi, 19 ianuarie, în jurul orelor 12.00 de către vecinii săi. Bărbatuul locuia singur într-o rulotă parcată pe terenul său, întrucât avea imobilul în construcție. Bărbatul era încuiat în rulotă și se afla întins culcat pe spate, pe o canapea, fără a mai prezinta semne vitale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanță Suceava, substaţia Vatra Dornei, care a constatat decesul.

Cu ocazia examinării criminalistice a cadavrului, s-a constatat că aceasta nu prezintă urme de violenţă sau leziuni, iar din discuțiile purtate cu membri de familie ai persoanei decedate s-a stabilit că aceasta suferea de afecțiuni cardiace, dar nu era înregistrat la niciun medic de familie.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche