S-a răzbunat pe socru după ce soția i-a cerut divorțul. Ginerele i-a spart geamurile și i-a furat bunuri din locuința din Argel

Vineri, 20 ianuarie 2023, la ora 17:00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 de către Gheorghe T., de 58 ani, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o pompă de apă dintr-o locuință pe care o deține pe raza localității Argel.

În urma cercetărilor s-a constatat că pe proprietatea bărbatului se află două clădiri, un hambar și un imobil. Cercetând exteriorul imobilului, s-a constatat că ușa de lemn a imobilului a fost forțată, iar două dintre cele trei ochiuri de sticlă ale ușii au fost sparte. Totodată s-a constatat că accesul în imobil s-a făcut prin forțarea ușii care la momentul respectiv era încuiată.

În urma cercetărilor efectuate în imobil s-a costatat că a fost sustrasă o pompă de apă.

Fiind întrebat, reclamantul a precizat că îl consideră vinovat de cele întâmplate pe ginerele său Aurelian C., de 41 de ani, motivând faptul că ar fi făcut acest lucru din răzbunare, întrucât fiica sa a depus actele pentru divorț.

Reclamantul a mai precizat că în prezent nu deține la imobilul respectiv camere de supraveghere video. De asemenea acesta a precizat că prejudiciul creat este de aproximativ 1.000 de lei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.
Mai nouă Mai veche