Două camioane din Suceava confiscate de polițiștii din Bacău și Vrancea, la sesizarea lui Dani Ghinghiloschi

Duminică, 22 ianuarie 2023, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în trafic, pe DN2, la Răcăciuni, un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 55 de ani, care transporta material lemnos.

Camionul a plecat de la firma Tisa Verde SRL din Găinești, comuna Slatina, județul Suceava, fost oprit în trafic după un apel la 112 făcut de Dani Ghinghiloschi.

Întrucât conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire a materialului lemnos, pentru care existau suspiciuni cu privire la legalitatea documentului, polițiștii au procedat la indisponibilizarea ansamblului de vehicule, încărcat cu 55 m.c material lemnos. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică care au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de transport de material lemnos în volum de peste 10 m.c, fără documente și au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a ansamblului rutier, în valoare de 40.000 de euro și a materialului lemnos, cu o valoare de 49.000 de lei, a transmis Catalina Paduraru, purtator de cuvant al IPJ Bacau

Luni, 23 ianuarie, același Dani Ghinghiloschi a sesizat la 112 un transport ilegal peraza județului Vrancea. Polițiștii au oprit în trafic camionul firmei Teomar Building, cu punct de plecare din Prisca Dornei, care înurma inventarierii s-a constatat că era încărcat cu 60 de metri cubi de cherestea.

A fost întocmit dosar penal și autovehiculul a fost indisponibilizat în vederea confiscării.
Mai nouă Mai veche