Soacră bătută de ginere, la Frătăuții Noi

Duminică, 22 ianuarie 2023, la ora 13.15, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către Elena S., din Frătăuții Noi, județul Suceava, cu privire la faptul că a fost bătută de ginere.

În urma deplasării la fața locului, apelanta a fost identificată la imobilul de domiciliu din Frătăuții Noi, unde locuiește efectiv împreună cu fiica sa Gheorghina S. și cu concubinul acesteia Romică C., din Voitinel, recent revenit în țară din străinătate.

Din cercetări a rezultat faptul că în jurul orei 13.00, în timp ce se aflau la acest imobil, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a provocat un conflict spontan cu soacra lui, ocazie cu care a lovit-o pe aceasta cu palma în zona capului și a îmbrâncit-o. Persoana vătămată nu prezenta leziuni vizibile și nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit formularul de risc stabilindu-se că nu există risc iminent pentru victimă și nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu iar victima a declarat în scris că nu solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.
Mai nouă Mai veche