Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe drumul spre Schitul Sihăstria Putnei. Trei pasageri răniți

Luni, 23 ianuarie 2023, la ora 03.20, Mihai B., de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, a condus autoturismul Mercedes Benz pe drumul comuna Putna, dinspre Schitul Mănăstirii Putna către centrul comunei Putna, iar la un moment dat, după o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală a trei pasageri din autoturism, fiind transportați cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți. George B. a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral și contuzia abdominală”, Andreea P. - „traumatism cranio-cerebral și traumatism al membrelor inferioare”, iar Cătălina H. - „traumatism cranio-cerebral și traumatism al membrelor superioare”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracșiunilor de vătămare corporal din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Mai nouă Mai veche