Spitalul Județean Suceava revine cu precizări: „Unele poze erau de la sărbători: Paște, Crăciun, Revelion”. Noi fotografii cu meniul de astăzi

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava revine cu precizări după ce în cursul zilei a transmis presei mai multe fotografii cu mâncarea oferită pacienților și personalului medical, ca răspuns la o postare de pe Facebook a creatorei de modă Dana Budeanu.

Cititorii StiriSuceava.net au remarcat în comentarii faptul că mâncarea din fotografii diferă față de cea dstribuită în ultimele zile la spital, astfel că purtătorul de cuvânt a revenit cu noi precizări și a transmis noi fotografii cu meniul care ar fi fost distribuit astăzi în spital. 

„Unele dintre pozele prezentate prima dată sunt de la sărbători (Paște, Crăciun, Revelion), la fel și pentru pacienți și pentru cadrele medicale”, a menționat dr. Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt la Spitalului Județean Suceava. 

Fotografiile transmise inițial pot fi vizionate aici: https://www.stirisuceava.net/2023/02/foto-spitalul-judetean-suceava-raspuns.html

Fotografii transmise de spital cu meniul de astăzi: 
Mai nouă Mai veche