VIDEO Individul care se masturba în stațiile TPL din Suceava a fost arestat preventiv și este judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri, în concurs de infracțiuni

Un bărbat de 58 de ani, din satul Nigotești, comuna Vadu Moldvei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este judecat pentru săvârșirea a două fapte de ultraj contra bunelor moravuri, în concurs de infracțiuni.

Prin rechizitoriul din 7 noiembrie 2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, inculpatul Lupu Tudorel a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri. În actul de sesizare, în sarcina inculpatului s-a reţinut că s-a autostimulat manual asupra organelor sexuale la data de 22 septembrie 2022, în jurul orei 19:30, în stația TPL Centru și la data de 23 septembrie 2022, în jurul orei 12:00, în stația TPL Policlinică din municipiul Suceava.

Polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal după un articol articol publicat de StiriSuceava.net.

Bărbatul a fost identificat, a fost reținut pentru 24 de ore la începutul lunii octombrie, iar după o lună a fost deja trimis în judecată sub control judicar, iar primul termen a fost fixat în luna ianuarie. 

Pentru că a încălcat termenii controlului judiciar, magistrații Judecătoriei Suceava au emis un mandat de arestare preventivă. Miercuri seară bărbatul a fost identificat în Fălticeni, iar joi a fost audiat de instanță și judecătorii au confirmat mandatul de arestare preventivă. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ.

Citește mai departe:
Mai nouă Mai veche