Accident provocat de o tânără care a ieșit cu spatele din parcare fără să se asigure, la Broșteni. Un bărbat a fost rănit

Sâmbătă, 4 martie 2023, în jurul orei 13:30, Bogdan A., de 43 de ani, din orașul Broșteni, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe DN 17B, pe raza orașului Broșteni, din direcția Vatra Dornei, a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen condus de Vasilica T., de 33 de ani, localnică, care efectua o manevră de mers înapoi dintr-o parcare de pe partea dreaptă a drumului, fără să se asigure.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care circula regulamentar, care a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul „plagă minoră prin accident rutier”.

Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar la Spitalul municipal Vatra Dornei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche