Agent de pază găsit mort în toaleta Oficiului Poștal Fălticeni

Vineri, 3 martie 2023, la ora 05:04, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unde funcționează Oficiul Poștal Fălticeni.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 04:45 un poștaș s-a prezentat la sediul Oficiului Poștal Fălticeni, la o anexă unde se depozitează temporar coletele, ocazie cu care în WC-ul anexei l-a găsit pe Florin D., agent de pază, căzut și în stare de inconștiență. Acesta a solicitat intervenția ambulanței la fața locului, iar echipaul a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul, având în vedere că deja era instalată rigiditatea cadaverică.

Cu ocazia cercetării locului faptei, s-a constatat că pe suprafața corpului cadavrului nu sunt prezente urme vizibile de violență. Autoturismul de intervenție al agentului de pază, Dacia Duster, din dotarea unității, avea toate geamurile înghețate în exterior, motiv pentru care nu s-a putut stabili când acesta a ajuns la sediul Oficiului Poștal Fălticeni pentru a controla acest obiectiv.

A fost anunțat directorul regional al firmei de pază, aducându-i-se la cunoștință că are obligația de a anunța Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava cu privire la acest eveniment, în vederea efectuării verificărilor, conform competenței

A fost întocmit dosar penal pentru „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche