Un individ beat s-a izbit cu SUV-ul într-un parapet, la Moldovița

Duminică, 26 martie .2023, în jurul orei 13.22, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Moldovița s-a produs un accident rutier fără victime.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că Teodor B., de 43 de ani, din Moldovița, a condus autoturismul Nissan pe DJ 176, pe direcția Moldovița - Vatra Moldoviței, iar la iesirea din comună a pierdut controlul volanului, lovind un parapet de pe marginea drumului.

Bărbatul se afla singur în autoturism la momentul producerii accidentului. La fata locului au intervenit si lucrătorii din cadrul ISU Câmpulung Moldovenesc, soferul declarând faptul că nu dorește acordare de îngrijiri medicale.

Întrucât coducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia, aparatul indicând o concentrație alcoolică de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Mai nouă Mai veche