Evenimentul TEDxAreni Youth, sold out la prima ediție

Sâmbătă, 8 aprilie 2023, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava a avut loc evenimentul TEDxAreni Youth. Sub umbrela temei „Consistency is key” și cu un public interesat de expertiza invitaților, manifestarea s-a bucurat de un real success, iar biletele au fost epuizate rapid.

Deși dedicat în principal tinerilor, evenimentul a reunit categorii diferite de vârstă, care și-au găsit numitorul comun prin intermediul speakerilor de pe scenă. Ana Udriște, Selly, Andreea Druță, Bragovski, Inesa Schmidt și Adrian Țiripa au împărtășit din experiența lor și au reușit să evidențieze cât de importantă este respectarea consistenței și disciplinei în atingerea propriilor obiective.

Dintre opiniile speakerilor, am rămas impresionați de afirmația Anei Udriște: „Sunt un om plictisitor, care a făcut același lucru, dar foarte bine, timp de mai multe zile, săptămâni, ani, până <<să mă lovească subit succesul>>, așa cum ar spune unii.”

Următoarea ediție este deja așteptată de publicul sucevean, iar acest aspect nu poate decât să îi bucure pe organizatori. „Prima ediție TEDxAreni Youth a fost un mare succes, mulțumim partenerilor și tuturor celor prezenți la eveniment. Ne-am dorit să aducem în fața tinerilor suceveni modele de succes care să-i inspire, să-i motiveze și, din feedbackul primit de la ei, putem spune cu mare bucurie că am reușit!” adaugă Tudor Ciubotari, fondatorul proiectului.

Evenimentul a fost prezentat de artiștii Clara Popadiuc și Răzvan Bănuț.
Mai nouă Mai veche