„Sărbătoarea Învierii aduce mângâiere”, acțiune organizată de Asociația Euroactiv Suceava

Miercuri, 12 aprilie 2023, Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Asociația „Alecs Group”, Asociația „Plai Străbun”, Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava și Centrul „Cu și Pentru Tine” împreună cu un grup de oameni inimoși coordonați de prof. Raluca Alexa de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, elevii și părinții coordonați de prof. Gabriela Mihai și prof. înv. preșcolar Cornelia Cirstean de la Școala Gimnazială nr.1 Suceava, au organizat Acțiunea „Sărbătoarea Învierii Domnului Isus Hristos - aduce mângâiere”.

Voluntarii „EUROACTIV” Suceava, împreună cu conducerea „Alecs Group” și „Plai Străbun”, au vizitat și au cântat pentru copiii de vârsta lor din Centrele de Servicii sociale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni, Gura Humorului și Solca.

Cadourile muzicale au fost completate cu alte cadouri, dulciuri, produse de igienă personală, oferite cu generozitate de sponsorii acțiunii, alături de voluntari și de psihologii Centrului „Cu și Pentru Tine”.

SC Romfour Fălticeni și Asociația „Plai Străbun” au asigurat transportul cadourilor și a elevilor care au prezentat momentul artistic copiilor din cele 3 centre.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc și prof. Loredana-Mihaela Ceică – de la Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor „EUROACTIV” Suceava, prof. Constantin Alecsa - președinte Asociația „Alecs Group” și prof. Raluca Alexa de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, doamnele prof. Gabriela Mihai și prof. înv. preșcolar Cornelia Cirstean de la Școala Gimnazială nr.1 Suceava și, voluntarii asociației „EUROACTIV”.

În joia mare din Săptămâna Patimilor, voluntarii Asociației de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV”, Asociația ”Plai Străbun”, Asociația „Alecs Group”, Centrul „Cu și Pentru Tine”, împreună cu Primarul localității Pătrăuți, Adrian Isepciuc, și comisarul șef Ionuț Epureanu de la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, au împărțit împreună cadouri și produse de curățenie, de igienă personală și produse alimentare unui număr de 30 de copii din 7 familii sărace din localitatea Pătrăuți, în cadrul Acțiunii „Sărbătoarea Învierii Domnului Isus Hristos - aduce mângâiere”.
Mai nouă Mai veche