Probleme în familie rezolvate cu o bătaie pe podul de la Bazar. Trecătorii au sunat la 112

Luni, 17 aprilie 2023, la ora 22.36, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe pod la Bazar, lângă Petrom, două persoane se agresează reciproc.

La fața locului, au fost identificați un bărbat și o femeie, ambii în stare vizibilă de ebrietate, care au relatat verbal că au o relație de concubinaj de aproximativ doi ani de zile. În jurul orei 22.35, în timp ce se deplasau pe strada Calea Unirii, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice, cele două persoane s-au agresat reciproc.

Persoanele în cauză au fost invitate la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde au fost întocmite două formulare de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că în cauză nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Celor doi li s-au înmânat câte o cerere pentru solicitarea emiterii unui ordin de protecție de către Judecătoria Suceava.

Au fost întocmit proces-verbal de constatare, ambele persoane declarând în scris că nu doresc să depună plângere prealabilă una împotriva celeilalte, cercetările în cauză urmând a fi continuate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, raportat la lovire și alte violențe.

Foto: imagine cu caracter ilustrativ
Mai nouă Mai veche