Femeie rănită într-un accident rutier, la Marginea, provocat de un tânăr șofer neatent

Marți, 9 mai 2023, la ora 08:00, Maria B., din Marginea, județul Suceava, conducea autoturismul Volkswagen pe DN 2E din localitate, din direcția centrului comunei către comuna Horodnic de Sus, iar la un moment dat a frânat pentru a intra într-o parcare din partea dreaptă, moment în care a fost acroșată din spate de autoutilitara Ford condusă de Adrian C., din aceeași localitate, care nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul Volkswagen.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. Aceasta a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie coloană cervicală”.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține conducătorului autoutilitarei Ford care nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul Volkswagen, pe care l-a acroșat, producând un accident rutier.

A fost întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche