Mamă agresată de fiu, la Tișăuți. Dosar penal întocmit de polițiști

Marți, 9 mai 2023, la ora 19:39, lucrători Secției de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 68 ani, din satul Tișăuți, comuna Ipotești, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul său în vârstă de 36 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-au constatat că femeia locuiește în satul Tișăuți, comuna Ipotești, județul Suceava. În aceeași curte, dar într-o casă diferită, locuiește și fiul său.

Luni, în jurul orei 19.10, între mamă și fiu au avut loc unele discuții în contradictoriu, femeia declarând faptul că a fost lovită o singură dată cu palma în zona feței de către fiul ei.

Victima a declarat faptul că nu solicită ca la fața locului să se prezinte un echipaj medical întrucât nu are leziuni.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, stabilindu-se că nu există un pericol de natură a genera un risc iminent pentru integritatea fizică ori libertatea unei persoane, astfel nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Persoanei vătămate i s-a adus la cunoștință că are posibilitatea să se adreseze Judecătoriei Suceava în vederea solicitării emiterii unui ordin de protecție.

A fost întocmit dosar de cercetare penală privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche