Tânără rănită într-un accident rutier, în giratoriul de la bazarul din Suceava

Marți, 9 mai 2023, la ora 20:16, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat o persoană care acuză dureri ca urmare a producerii unui accident rutier.

În urma cercetărilor s-a constatat că marți dimineață, în jurul orei 08.00, Ion D., de 65 ani, din comuna Todirești, județul Suceava, a condus autoturismul Dacia pe Calea Unirii, dinspre sensul giratoriu spre poarta de acces în parcarea Bazarului, iar în momentul în care a ajuns în dreptul intrării în parcare, întrucât nu s-a încadrat corespunzător, a efectuat o manevră de mers cu spatele fără a se asigura corespunzător, acrosând autoturismul Audi condus de către Alina M., de 29 de ani, din municipiul Suceava, care se deplasa în spatele autoturismului Dacia.

Ca urmare a impactului, ambele autoturisme au suferit avarii, iar în urma discuțiilor purtate de către conducătorii implicați aceștia au convenit să încheie o constatare amiabilă și s-au deplasat la un service autorizat în vederea eliberării unui deviz de reparații, urmând ca ulterior să completeze formularul de constatare amiabilă.

Întrucât în seara zilei de marți a resimțit dureri ușoare în zona abdominală, conducătoarea autoturismului Audi s-a prezentat la spital, unde a fost diagnosticată cu „contuzie abdominală”.

Conducătoarea auto a fost testată la spital cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul autoturismului Dacia, care s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Suceava, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de asemenea, negativ.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche