Un bărbat și-a pus capăt zilelor în anexa unei gospodării din Arbore

Duminică, 14 mai 2023, la ora 22:50, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana și ai Postului de Poliție Iaslovăț au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat într-o anexă de la o locuință din satul Arbore.

S-a constituit o echipă operativă care împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi s-au deplasat la locul indicat. Ajunşi la faţa locului, a fost identificată într-o dependință a locuinței o persoană de sex masculin care se afla întinsă la pământ, cu faţa în sus, care nu prezenta urme vizibile de violenţă, însă la nivelul gâtului, sub bărbie, a fost identificat șanțul de spânzurare. În urma cercetărilor s-a constatat că este vorba despre un bărbat din Burla care locuiește fără forme legale în satul Arbore.

În urma cercetărilor nu s-au constatat suspiciuni despre săvârșirea vreunei infracțiuni. Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că brbatul a locuit fără forme legale împreună cu familia la imobilul din Arbore și obișnuia să consume băuturi alcoolice.

Trupul defunctului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Rădăuţi în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche