Alcoolemie record pentru un tânăr șofer din Frătăuții Noi. A fost reținut în arestul poliției

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Gălănești au continuat cercetările cu privire la constatarea unei infracțiuni flagrante de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” săvârșită la data de 4 iunie 2023 de Ilie Iulian Confederat, de 30 de ani, din comuna Frătăuții Noi.

Conform buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul Judetean de Medicină Legală Suceava, a rezultat faptul că bărbatul avea la prima probă o alcoolemie de 2,66 g/l alcool pur în sânge și la a doua probă o alcoolemie de 2,47 g/l. În urma probatoriul administrat în cauză, prin ordonanța organului de cercetare a poliției judiciare din data de 8 iunie 2023 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore.

Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava și urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru dispunerea de măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche