Două transporturi agabaritice vor tranzita județul Suceava. Vehiculele transportă structuri metalice și au lățimea de 4,30 metri

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 30 iunie - 3 iulie 2023 se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul:
  • Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele - DN1C – Beclean – DN17 – Varianta de ocolire Suceava – DN2 – DN28A – DN28 – DN28D - Iași – DN28 – DN24B – Albița PTF.

Vehiculele transportă structuri metalice.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 4,30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. CNAIR menționează că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Mai nouă Mai veche