Un copil de șase ani a suferit arsuri la mână și picior după ce a scăpat o sticlă de benzină peste jarul din centrala termică a unei locuințe din municipiul Suceava

Joi, 8 iunie 2023, la ora 22:07, autoritățile au fost sesizate despre faptul că a izbucnit un incendiu în camera tehnică a unei locuințe din municipiul Suceava.

La sosirea pompierilor și polițiștilor de la Secția de Poliție Burdujeni incendiul era deja lichidat de către propietarul locuinței.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că incendiul s-a manifestat într-un beci, la o centrală termică pe lemne, pe o suprafață de aproximativ 12 metri pătrați.

Din discuțiile purtate cu proprietarul imobilului a reieșit faptul că, în jurul orei 21.50, fiul lui minor, în vârstă de 6 ani, a încercat să pună niște lemne pe foc în centrală, moment în care peste un jar a căzut o sticlă cu benzină poziționată pe un raft.

În urma incendiului, minorul a suferit arsuri de gradul I la piciorul stâng și la degetele de la mâna dreaptă, pe o suprafață de aproximativ 5% din corp, fiind transportat la UPU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea coporală a minorului.
Mai nouă Mai veche