VIDEO Un afacerist sucevean negociază cumpărarea clubului Foresta Suceava

Un om de afaceri sucevean negociază cumpărarea clubului de fotbal Foresta Suceava de la proprietarii basarabeni Ion Lozovan și George Negură. Anunțul a fost făcut miercuri, într-o conferință de presă, de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul nu a dezvăluit numele presupusului investitor, dar a spus că este „un om serios” din municipiul Suceava și a promis că municipalitatea va oferi în continuare finanțare echipei pentru obiectivul de promovare în Liga a II-a.

„O veste bună de la fotbal. Mi-a ajuns la urechi că este interesat cineva, un investitor sucevean, chiar din oraș, să cumpere clubul Foresta. Eu ca primar pot să-i garantez că va avea tot sprijinul Primăriei să intrăm în Liga a II-a. N-am niciun fel de implicare, dar am auzit. Zic eu că este un om serios care și-ar dori să investească în fotbal și m-aș bucura foarte mult să se limpezească apele acolo și vreau să asigur, în calitatea mea de primar, că vom sprijini în continuare fotbalul la Suceava și rămâne în continuare ținta pentru anul viitor să revenim în Liga a II-a”, a spus primarul Ion Lungu.


Amintim că după ratarea barajului de promovare în Liga a II-a, cu Ceahlăul Piatra Neamț, conducerea tehnică formată din președintele Gabriel Clim, vicepreședintele Marian Bordeianu și antrenorul principal Dorin Goian și-a anunțat demisia în bloc, făcând o serie de acuzații la adresa proprietarului basarabean Ion Lozovan. 

{inAds}

La rândul său, afaceristul din Republica Moldova, a anunțat că a hotărât să se retragă de la Foresta și este dispus să cedeze clubul pentru „o sumă simbolică”.


Citește și:
Mai nouă Mai veche