Localnic în stare avansată de ebrietate găsit de polițiști cu mașina în șanț, la Plopeni

Etilotest
La 9 iulie 2023, ora 20:00, patrula din cadrul Poliției Orașului Salcea a identificat pe strada Văleni din localitatea Plopeni, orașul Salcea, județul Suceava, un autoturism Ford Focus care a fost implicat într-un eveniment rutier.

La volanul autoturismului a fost identificat Marian G., din localitatea Plopeni, care staționa, fiind în stare vădită de ebrietate.

Martorii prezenți la fața locului au indicat faptul că brbatul a condus autoturismul Ford Focus pe strada Speranței, iar la intersecția cu strada Văleni a pierdut controlul vehicului, ocazie cu care a intrat în șanțul de pe marginea drumului. După efectuarea unor manevre, bărbbatul a scos autoturismul din șanț, pe partea carosabilă, ocazie cu care a fost interpelat de patrula de poliție.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aer expirat.

Bărbatul a fost condus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean Suceava, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge.

A fost fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche