FOTO Accident grav la Dorna Candrenilor. Patru tineri au murit și unul este grav răniți după s-au izbit cu mașina într-un stâlp

Accident Dorna Candrenilor, 21 august 2023
Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vatra Dornei au intervenit luni, 21 august 2023, cu două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ, la un grav accident rutier produs pe raza localității Dorna Candrenilor. Accidentul a fost anunțat la 112 la ora 3:40.

Accidentul rutier a fost sesizat de către echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Poiana Stampei, care se întorcea la bază de la o solicitare.

A fost vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp de electricitate din afara carosabilului, la fața locului fiind identificate cinci persoane (două de sex feminin și trei de sex masculin), trei dintre acestea fiind în stop cardio respirator (două de sex feminin și o persoană de sex masculin).

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, cele trei persoane aflate în stop cardio respirator au fost declarate decedate la fața locului. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani și două tinere cu vârste de 18 și 26 de ani.

Celelalte două persoane, ambele de sex masculin, au fost transportate la spital în stare de inconștiență.

Un alt tânăr a decedat în drum spre spital, iar cel de-al cincilea a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu „traumatism cranio cerebral,  traumatism toraco-abdominal, traumatism la nivelul umarului stang si genunchiului drept”.
Accident Dorna Candrenilor, 21 august 2023
Accident Dorna Candrenilor, 21 august 2023
Accident Dorna Candrenilor, 21 august 2023
Mai nouă Mai veche