Permis de conducere fals prezentat de un tânăr ucrainean în Vama Siret. Polițiștii de frontieră i-au întocmit dosar penal

Vama Siret
Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit, la controlul de frontieră, un permis de conducere fals. Un cetățean ucrainean în vârstă de 28 de ani este cercetată penal.

Joi dimineață, în jurul orei 5.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean ucrainean în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism Ford, înmatriculat în Ucraina. Polițiștii de frontieră care au efectuat controlul documentelor i-au solicitat bărbatului și permisul de conducere.

La verificarea documentului, au constatat că permisul prezentat la control, cu însemnele autorităților din Ucraina, nu este un document autentic, pentru că nu îndeplinește condițiile de formă și de fond.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere.
Mai nouă Mai veche